Moltes gràcies per la confiança donada a la Jornada de Portes obertes!

La setmana passada es van celebrar les jornades de portes obertes del que serà el futur INS Pedralbes, que naixerà de la fusió de l’INS Ausiàs March amb l’INS Joan Boscà. Enguany, les jornades van celebrar-se en dues dates diferents: el dilluns 11 de març i el dissabte dia 16.
Tots dos dies vam gaudir d’una assistència massiva de famílies que van interessar-se per l’oferta formativa que l’INS Pedralbes oferirà per l’etapa de l’ESO el curs 2019-2020. Des d’aquest butlletí, volem agrair a totes les famílies que es van adreçar al nostre institut i els emplacem a l’adreça de correu electrònic institutpedralbes@gmail.com per a qualsevol dubte que els hagi pogut quedar per resoldre.
Moltes gràcies a tothom per l’assistència i, en especial, a l’alumnat voluntari i al professorat que va col·laborar en el bon desenvolupament de les Jornades.

Les properes setmanes se celebraran les Jornades de Portes Obertes adreçades als estudis postobligatoris:
– Dilluns 29/04 a les 18 h : BATXILLERAT
– Dilluns 06/05 a les 18:30 h: CCFF

Els comentaris están tancats