Participació 24H d’Innovació

Alumnat de Grau Superior del Pedralbes va participar el 18 i 19 de desembre a la primera edició del 24H d’Innovació, realitzat  a l’Espai Bital de L’Hospitalet de Llobregat. Una iniciativa que ha permès la interacció de més de 200 estudiants de Formació Professional amb destacades empreses i organitzacions, al voltant de reptes estimulants i innovadors. L’esdeveniment l’han organitzat i finançat el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Fundación Bankia por la Formación Dual, implicant també la comunitat educativa i l’àmbit empresarial. Ha tingut, a més, el suport de l’Institut de Tecnologies Industrials Avançades (ESTIA) amb seu a França, de la fundació CIM de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i de la Xarxa d’Ateneus de l’Ajuntament de Barcelona.

La valoració de la participació és molt positiva i encara que cap alumne del nostre centre ha participat en els projectes guanyadors, simplement l’experiència ja és un guany enorme. Continuarem participant en aquest tipus d’iniciatives tant interessants i productives.

Els comentaris están tancats