Xerrada Escola i Empresa

El dia 10 de febrer de 2020 ens va visitar el Carlos Galcerán dintre del Programa Escola i Empresa de FemCat, Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona, dintre del marc dels mòduls de Formació i Orientació Laboral i d’Empresa i Iniciativa Emprenedora.

El Carlos Galcerán va estudiar Enginyeria de Telecomunicacions i el Programa d’Alta Direcció d’Empreses d´IESE. És administrador de Cogesa, una corredoria d’assegurances amb seu social a Barcelona, que està present a més de 96 països. Ha treballat a tots els departaments de Cogesa, incloent estades al Regne Unit i als Estats Units. Ha donat als nostres alumnes dos consells que ell considera fonamentals: treballar sempre amb il.lusió i tenir coneixements d’anglès.

La seva experiència i la seva vivència han sigut de gran interès pels nostres alumnes. Agraïm el seu temps i dedicació.

Els comentaris están tancats