Xerrada Escola i Empresa

El 17 de febrer de 2020 ens va visitar el Carlos Eres dintre del Programa Escola i Empresa de FemCat, Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona, emmarcat dintre dels mòduls de Formació i Orientació Laboral i d’Empresa i Iniciativa Emprenedora.

El Carlos Eres Va complementar els seus estudis d’Economia amb programes de postgrau en Henley i Ashrige (Regne Unit) i a IESE (Barcelona), on va realitzar un PDD i un PADE (Programes d’Alta Direcció d’Empreses).

De la seva trajectòria professional destaquem que des de 1989 va exercir càrrecs directius en àrees de negoci de Deutsche Bank, orientant-se en els darrers anys cap a les noves tecnologies. Va ser responsable de la creació i posada en marxa dels nous canals de distribució del banc, així com de la banca virtual. Anteriorment, també havia treballat al Banco Atlántico i a Banca Catalana, com a Director de Sistemes informàtics en les àrees financera i internacional.

Actualment és Director General de GFT a Espanya des de 2001 i responsable de la regió sud-est (Espanya i Polònia). GFT promou la transformació digital de les principals empreses del món. Amb els seus serveis de consultoria i la implementació de les darreres tecnologies, els clients de GFT obtenen un accés més ràpid a les noves aplicacions de TI i models de negoci.

Des de 2017, és responsable d’Innovació de Delivery en l’àmbit internacional.

La xerrada va ser molt amena, plena d’exemples que van il.lustrar la seva vivència i el seu bagatge personal. Des de l’Institut Pedralbes agraïm al Carlos Eres el seu temps i dedicació.

Els comentaris están tancats
Categories