Tots els alumnes que cursen FOL a Cicles Formatius estan convidats a participar al 1er Breakout Edu de FOL, que tindrà lloc el divendres 24 d´abril a les 12h. Té una durada de 90 minuts en els que resoldreu 10 reptes.
Es pot jugar amb qualsevol dispositiu, també amb telèfon mòbil, i no fa falta descarregar cap aplicació. No es demanen dades personals, es publicarà un rànking on apareixeran els vostres Nicks (nickname) i els centres educatius.
No us oblideu enviar un correu electrònic amb el vostre Nick al vostre professor/professora de FOL. És una activitat voluntària però que es tindrà en compte com a activitat extra de cara a la nota final.
L´inscripció es pot fer fins al dia 20 d´abril a la pàgina web de l´imatge.
Si teniu qualsevol dubte us podeu adreçar al vostre professor/professora de FOL.

Animeu-vos a participar!!!

Els comentaris están tancats