Nou cicle Animacions 3D, jocs i entorns interactius

L’institut Pedralbes comptarà a partir del curs 2020-21 amb un nou cicle de grau superior de la familia d’Imatge i so, concretament Animacions 3D, jocs i entorns interactius.

Aquest cicle ens permet abastir tot l’espectre de creació i disseny de videojocs, ja que es complementa perfectament amb el cicle de la familia informàtica Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma perfil videojocs i oci digital.
La competència general d’aquest títol consisteix a generar animacions 2D i 3D per a produccions audiovisuals i desenvolupar productes audiovisuals multimèdia interactiva integrant els elements i les fonts que intervenen en la seva creació, tenint en compte les seves relacions, dependències i criteris d’interactivitat, a partir de paràmetres prèviament definits.
L’àmbit professional i de treball:
Aquest professional exercirà l’activitat en l’àmbit del so per a produccions de cinema, vídeo, videojocs, televisió, multimèdia, ràdio, indústria discogràfica, espectacles i instal·lacions fixes de sonorització en grans, mitjanes i petites empreses, públiques o privades, televisions, productores de cinema i vídeo, emissores de ràdio, productores discogràfiques, empreses de doblatge, empreses de sonorització i productores d’espectacles i en empreses dedicades a la producció d’esdeveniments musicals públics, com ara bars musicals, discoteques, sales de festa, sales de ball, sales de concerts o festivals, així com en esdeveniments no estrictament musicals com ara desfilades de moda, presentacions publicitàries o fires de mostres i en grans, mitjanes i petites empreses, per compte propi o aliè dedicades al tractament digital d’imatges.

A continuació poden veure el currículum que s’impartirà en el cicle.

1r ANIMACIONS 3D, JOCS I ENTORNS INTERACTIUS (GRAU SUPERIOR) TARDA

Mòdul

M02

Disseny, dibuix i modelatge per animació

M03

Animació d’elements 2D i 3D (UF1, UF2, UF3 i UF4)

M04

Color, il·luminació i acabats 2D i 3D

M06

Realització de projectes multimèdia interactius

M09

Formació i orientació laboral

TUT

Tutoria

 

2n ANIMACIONS 3D, JOCS I ENTORNS INTERACTIUS (GRAU SUPERIOR) TARDA (CURS 2021-22)

Mòdul

M01

Projectes d’animació audiovisual 2D i 3D

M05

Projectes de jocs i entorns interactius

M07

Desenvolupament d’entorns interactius multidispositiu i videojocs

M08

Realització del muntatge i postproducció d’audiovisuals

M10

Empresa i iniciativa emprenedora

M11

Projecte de síntesi

M12

Formació en centres de treball (317 hores, 4h/matí)

TUT

Tutoria

Us esperem a les portes obertes si voleu obtindre més informació sobre el cicles i el centre.

Els comentaris están tancats