Informació preinscripció ESO

Les dates de preinscripció són aquest curs bàsicament telemàtiques i van del 13 de maig al 22 de maig, ambdós inclosos.

Ateses les actuals circumstàncies extraordinàries per la covid-19, es podrà fer de forma presencial només amb cita prèvia, entre el 19 i el 22 de maig ambdós inclosos i seguint les mesures de protecció establertes.

Com s’ha de realitzar?
El tràmit es podrà fer tot online, a través del web del Consorci d’educació de Barcelona i del portal del Departament d’Educació. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, caldrà per tant utilitzar el formulari telemàtic, un cop enviat i feta la tramesa, desar-lo i enviar- lo junt amb la documentació necessària –escanejada o fotografiada-mitjançant un correu del centre inspedralbes@xtec.cat . Caldrà que indiqueu a l’apartat d’assumpte: Preinscripció 1rESO Nom de l’alumne/a . En el cas que sigui per a un altre curs de l’ESO, indicar per a quin curs se sol·licita la preinscripció.

En el cas de les preinscripcions presencials, sabeu que disposeu de diferents seus habilitades a la ciutat on us poden ajudar en aquest procés.

En el cas que vulgueu venir de manera presencial al centre, caldrà demanar cita prèvia seleccionant el següent botó

o bé trucant al telèfon 634 669 828  o a través del correu inspedralbes@xtec.cat

La cita prèvia és exclusiva per a aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic. L’horari d’atenció serà de 9h a 13:30h en intervals de 10 minuts per a cada usuari.
Igualment us recordem que aquest és el període de preinscripció.

El procés de matrícula, un cop confirmada la plaça al nostre centre, es podrà formalitzar del 13 al 17 de juliol.

Les dates més importants i que teniu a l’enllaç indicat a l’inici del document, són:

*Actualitzarem la informació conforme el consorci i Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya la vagi publicant.

Els comentaris están tancats