Informació preinscripció PFI

Les dates de preinscripció són aquest curs bàsicament telemàtiques i van del 25 de maig al 5 de juny, ambdós inclosos.

Ateses les actuals circumstàncies extraordinàries per la covid-19, es podrà fer de forma presencial només amb cita prèvia, el dia 3 de juny  i seguint les mesures de protecció establertes.

Com s’ha de realitzar?
Durant el període de presentació de sol·licituds, cal enviar la sol·licitud de preinscripció emplenada i la documentació identificativa i acreditativa dels criteris al·legats (escanejada o fotografiada per les dues cares) a l’adreça oficial de correu electrònic de centre demanat en primera opció, en el nostre cas inspedralbes@xtec.cat
Caldrà que indiqueu a l’apartat d’assumpte: Preinscripció PFI Nom de l’alumne/a

En el cas que vulgueu venir de manera presencial al centre, caldrà demanar cita prèvia seleccionant el següent botó


o bé trucant al telèfon 634 669 828  o a través del correu inspedralbes@xtec.cat

La cita prèvia és exclusiva per a aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic. L’horari d’atenció serà de 9h a 13:30h en intervals de 10 minuts per a cada usuari.

Un cop rebuda la sol.licitud el centre contestara el vostre correu justificant la recepció, el número de sol·licitud i el dia i hora aproximada prevista per l’entrevista, que es farà de forma no presencial per telèfon o videoconferència.

El procés de matrícula, un cop confirmada la plaça al nostre centre, es podrà formalitzar del 1 al 10 de setembre.

Podeu trobar tota la informació relativa a la prescripció del PFI al següent enllaç

*Actualitzarem la informació conforme el consorci i Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya la vagi publicant.

Els comentaris están tancats