Barems provisionals Batxillerat i PFI

A l’apartat Barems preinscripció del nostre web http://www.institutpedralbes.cat/barems-preinscripcio/

Poden trobar les baremacions provisionals de la preinscripció dels estudis de Batxillerat i de PFI.

En aquestes llistes trobareu les sol·licituds de preinscripció ordenades alfabèticament amb la informació sobre la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem. Si la sol·licitud no s’ha puntuat correctament o hi ha alguna errada en les dades es pot presentar una reclamació al mateix centre. Per fer-ho, cal enviar un correu electrònic indicant l’error o l’omissió, adjuntant-hi el document d’acreditació que correspongui escanejat o fotografiat. El centre ha de respondre amb un correu de confirmació de recepció, com a justificant de la reclamació efectuada.

En el cas que no sigui possible presentar la reclamació electrònicament, excepcionalment, es podrà presentar presencialment, prèvia la sol·licitud d’una cita prèvia.

NOTA IMPORTANT
S’ha detectat que un nombre important de sol.licituds de Batxillerat en les quals NO consta la nota perquè les famílies no heu aportat el certificat amb la nota mitjana de l’expedient acadèmic, per tal de poder validar-la el més aviat possible l’heu d’enviar al correu inspedralbes@xtec.cat amb l’assumpte “Certificat  mitjana Batxillerat”

Comments are closed.