Informació preinscripció Cicles Formatius

Benvolgudes famílies,
us informem que les dates de preinscripció en els ensenyaments de Grau Mitjà seran del 2 al 8 de juny

Per realitzar la preinscripció al Grau Mitjà us heu d’adreçar als següents enllaços de les webs del CEB o del Departament d’educació, on trobareu tota la informació i l’accés a la sol.licitud, la qual serà totalment telemàtica.

En el cas que vulgueu venir de manera presencial al centre, caldrà demanar cita prèvia seleccionant el següent enllaç o bé trucant al telèfon 634 669 828  o a través del correu inspedralbes@xtec.cat

La cita prèvia és exclusiva per a aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic. L’horari d’atenció serà de 9h a 13:30h en intervals de 10 minuts per a cada usuari el dia 8 de juny de 2020.

Les dates de preinscripció de Grau Superior seran del 10 al 17 de juny

Per realitzar la preinscripció al Grau Superior us heu d’adreçar als següents enllaços de les webs del CEB o del Departament d’educació, on trobareu tota la informació i l’accés a la sol.licitud, la qual serà totalment telemàtica.

En el cas que vulgueu venir de manera presencial al centre, caldrà demanar cita prèvia seleccionant el següent enllaç

o bé trucant al telèfon 634 669 828  o a través del correu inspedralbes@xtec.cat

La cita prèvia és exclusiva per a aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic. L’horari d’atenció serà de 9h a 13:30h en intervals de 10 minuts per a cada usuari el dia 11 de juny de 2020.

 

 

 

Comments are closed.