Matricula ESO (1r, 2n i 3r curs)

El proper dia 13 de juliol i fins al 17 de juliol iniciem el procés de matrícula per als alumnes preinscrits amb plaça assignada. 

Enguany, donada la nova normalitat, la farem telemàtica, és a dir, tota la documentació s’haurà d’enviar per correu electrònic a l’adreça matriculaESO@inspedralbes.cat . Si és el cas que necessiteu venir de manera presencial, cal que sol·liciteu cita prèvia

Cal omplir la fitxa de matrícula amb les vostres dades, senyalar els punts de la declaració responsable, imprimir, signar i finalment escanejar el document. No cal que enganxeu la fotografia a l’inici de la fitxa i tampoc cal lliurar-la. Teniu també la carta de compromís educatiu que cal signar, per tant caldrà imprimir-la i un cop signada, escanejar-la.

Eviteu fer fotografies dels documents i utilitzeu un programari d’escaneig. Necessitem que els documents siguin molt clars per després a oficines passar tota la informació a les aplicacions. A l’hora d’enviar el missatge respecteu l’assumpte del missatge indicat a la carta.

A més trobareu també la informació del servei de menjador on teniu les indicacions per inscriure-us i la informació de l’AFA. 

Al continuació trobareu tota la documentació:

Carta explicativa

Fitxa matrícula

Carta compromís educatiu 

Servei menjador

AFA

Comments are closed.