Visita del Conseller Bargalló a l’Institut Pedralbes

El dijous passat dia 15 al matí, vam rebre la visita del Conseller d’Educació Josep Bargalló a l’Institut. La visita, que va tenir un caire informal, es va allargar dues hores durant les quals va estar reunit amb l’equip directiu del centre, juntament amb el Sr. Josep González-Cambray, director general de centres públics de la Generalitat i president del Consorci d’Educació de Barcelona.

El motiu de la visita va ser conèixer de primera mà com s’ha organitzat l’inici de curs al nostre institut i intercanviar impressions sobre les mancances detectades en els protocols d’inici de curs i la gestió dels casos de COVID-19.

D’altra banda, també van mostrar la satisfacció pel precís pla d’obertura que s’ha confeccionat a l’institut en aquest inici de curs tan complex.

Des del centre agraïm aquesta visita, així com també el suport mostrat a la feina feta per l’equip directiu i el conjunt del professorat del centre.


 

Comments are closed.