Cantina/menjador

L’Institut Pedralbes disposa de cantina en funcionament de dilluns a divendres.

A més, ofereix servei de menjador al migdia, tant per a l’alumnat com per al professorat. Aquest servei de menjador és portat per una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en el sector. 

(Informació descarregable)

 

Per a més informació i/o consultes, us podeu adreçar al correu electrònic menjadoriespedralbes@gmail.com o al telèfon 687 34 07 86. 

El menú del mes de març és el següent: (versió descarregable)

MENÚ MARÇ 2021
Dilluns 1
Puré de carbassó.
Lluç al forn amb salsa catalana.
Fruita de temporada.
Dimarts 2
Llaçets amb tonyina i tomàquet.
Truita de formatge amb amanida de llombarda.
Fruita de temporada.
Dimecres 3
Amanida tèbia de
patata.
Pollastre saltejat amb verduretes.
Iogurt.
Dijous 4
Arròs amb verdures.
Croquetes de pernil
amb amanida de tomàquet.
Fruita de temporada.
Divendres 5
Empedrat de llegums i verdures.
Canelons casonals.
Fruita de temporada.
Dilluns 8
Arròs a la milanesa.
Calamars amb salsa americana i amanida variada.
Fruita de temporada.
Dimarts 9
Llenties vegetals.
Hamburgueses de vedella amb xampinyons.
Fruita de temporada.
Dimecres 10
Crema de carbassa i pastanaga.
Ous farcits de tonyina amb amanida verda.
Iogurt.
Dijous 11
Tallarins amb verduretes.
Rosada al forn amb
salsa catalana.
Fruita de temporada.
Divendres 12
Patates duquesa.
Fajitas amb verduretes i guacamole.
Macedònia de fruita.
Dilluns 15
Sopa de peix amb
pistons.
Crestes de tonyina amb amanida de pastanaga i olives.
Fruita de temporada.
Dimarts 16
Arròs amb tomàquet.
Mandonguilles estofades amb pesols i pastanaga.
Fruita de temporada.
Dimecres 17
Mongeta verda i patata.
Pollastre al forn amb pebrot i alberginia escalibats.
Fruita de temporada.
Dijous 18 
Amanida de pasta.
Truita de carbassó i
amanida amb llavors.
Flam.
Divendres 19
Amanida catalana.
Pizza casolana de pernil i formatge.
Fruita de temporada.
Dilluns 22 
Mongetes amb allets.
Salsitxes a la planxa amb tomàquet. i pastanaga.
Fruita de temporada.
Dimarts 23
Puré de verdures amb crostons.
Filet de lluç a la
romana i amanida amb llavors.
Iogurt.
Dimecres 24
Arròs amb tomàquet.
Truita de patates amb amanida verda i olives.
Fruita de temporada.
Dijous 25 
Sopa de brou amb
cigrons.
Curry de pollastre amb verdures.
Fruita de temporada.
Divendres 26
Espaguetis amb bolets.
Pintxos en adob amb amanida verda.
Bunyols de quaresma.

 

istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortsistanbul escortsistanbul escortsistanbul escortsistanbul escorts
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort