Pàgina finançada per
L’Institut Pedralbes disposa de cantina en funcionament de dilluns a divendres.
A més, ofereix servei de menjador al migdia, tant per a l’alumnat com per al professorat. Aquest servei de menjador és portat per una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en el sector.
Per a més informació i/o consultes, us podeu adreçar al correu electrònic menjadoriespedralbes@gmail.com o al telèfon 687 34 07 86.
El menú del mes de març és el següent: (versió descarregable)
MENÚ MARÇ 2021 | ||||
---|---|---|---|---|
Dilluns 1 Puré de carbassó. Lluç al forn amb salsa catalana. Fruita de temporada. | Dimarts 2 Llaçets amb tonyina i tomàquet. Truita de formatge amb amanida de llombarda. Fruita de temporada. | Dimecres 3 Amanida tèbia de patata. Pollastre saltejat amb verduretes. Iogurt. | Dijous 4 Arròs amb verdures. Croquetes de pernil amb amanida de tomàquet. Fruita de temporada. | Divendres 5 Empedrat de llegums i verdures. Canelons casonals. Fruita de temporada. |
Dilluns 8 Arròs a la milanesa. Calamars amb salsa americana i amanida variada. Fruita de temporada. | Dimarts 9 Llenties vegetals. Hamburgueses de vedella amb xampinyons. Fruita de temporada. | Dimecres 10 Crema de carbassa i pastanaga. Ous farcits de tonyina amb amanida verda. Iogurt. | Dijous 11 Tallarins amb verduretes. Rosada al forn amb salsa catalana. Fruita de temporada. | Divendres 12 Patates duquesa. Fajitas amb verduretes i guacamole. Macedònia de fruita. |
Dilluns 15 Sopa de peix amb pistons. Crestes de tonyina amb amanida de pastanaga i olives. Fruita de temporada. | Dimarts 16 Arròs amb tomàquet. Mandonguilles estofades amb pesols i pastanaga. Fruita de temporada. | Dimecres 17 Mongeta verda i patata. Pollastre al forn amb pebrot i alberginia escalibats. Fruita de temporada. | Dijous 18 Amanida de pasta. Truita de carbassó i amanida amb llavors. Flam. | Divendres 19 Amanida catalana. Pizza casolana de pernil i formatge. Fruita de temporada. |
Dilluns 22 Mongetes amb allets. Salsitxes a la planxa amb tomàquet. i pastanaga. Fruita de temporada. | Dimarts 23 Puré de verdures amb crostons. Filet de lluç a la romana i amanida amb llavors. Iogurt. | Dimecres 24 Arròs amb tomàquet. Truita de patates amb amanida verda i olives. Fruita de temporada. | Dijous 25 Sopa de brou amb cigrons. Curry de pollastre amb verdures. Fruita de temporada. | Divendres 26 Espaguetis amb bolets. Pintxos en adob amb amanida verda. Bunyols de quaresma. |