Cantina/menjador

L’Institut Pedralbes disposa de cantina en funcionament de dilluns a divendres.

A més, ofereix servei de menjador al migdia, tant per a l’alumnat com per al professorat. Aquest servei de menjador és portat per una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en el sector. 

(Informació descarregable)

 

Per a més informació i/o consultes, us podeu adreçar al correu electrònic menjadoriespedralbes@gmail.com o al telèfon 687 34 07 86. 

El menú del mes de novembre és el següent: (versió descarregable)

MENÚ NOVEMBRE 2020
Dilluns 2
Cigrons amb verdures.
Hamburguesa vedella amb amanida,
pastanaga i olives.
Fruita de temporada.
Dimarts 3
Macarrons bolonyesa.
Filet de lluç al forn amb pebrot i tomàquet.
Fruita de temporada.
Dimecres 4
Patates i mongeta.
Llom rostit amb verdures.
Fruita de temporada.
Dijous 5
Sopa de peix.
Pollastre al forn amb amanida de
pastanagues i blat de moro.
Fruita de temporada.
Divendres 6
Arròs a la milanesa.
Ous farcits de tonyina amb carbassó arrebossat.
Iogurt.
Dilluns 9
Crema de carbassa i pastanaga.
Truita de patates amb amanida de tomàquet.
Fruita de temporada
Dimarts 10
Llenties estofades amb verdures.
Calamars guissats amb salsa americana amb amanida verda.
Fruita de temporada.
Dimecres 11
Arròs amb costella.
Melós de porc al forn amb escalivada
Iogurt.
Dijous 12
Escudella amb mongetes i cigrons.
Croquetes artesanes de pollastre amb amanida de col i pastanaga.
Fruita de temporada.
Divendres 13
Amanida russa.
Fricandó de vedella amb bolets.
Fruita de temporada.
Dilluns 16 
Pèsols amb pernil i gambetes.
Bunyols de bacallà amb tomàquet i olives.
Fruita de temporada.
Dimarts 17
Brou amb cigrons.
Truita de carbassó i amanida amb llavors.
Iogurt.
Dimecres 18
Crema de xampinyons.
Salsitxes amb mongetes seques.
Fruita de temporada.
Dijous 19 
Llacets amb tonyina.
Pollastre al forn amb patates i
albergínies.
Fruita de temporada.
Divendres 20
Patates amb tomàquet, pebrot i xoriço.
Pilota de vedella rostida amb amanida verda.
Fruita de temporada.
Dilluns 23
Crema de carbassa i pastanaga.
Truita de patates i amanida ruca.
Fruita de temporada.
Dimarts 24
Espaguetis carbonara.
Seitons amb amanida de tomaquet i blat de moro.
Fruita de temporadat.
Dimecres 25
Mongetes barrejades amb allets.
Ous al plat amb pèsols i pastanaga.
Fruita de temporada.
Dijous 26 
Sopa de brou amb pistons.
Lluç al forn amb amanida verda.
Iogurt.
Divendres 27
Arròs amb verduretes.
Rotllets de pernil dolç i formatge amb amanida de tomàquet i llombarda.
Fruita del temps