Missatge vaga famílies

Benvolgudes famílies,

El proper divendres, 27 de setembre, hi ha convocada una aturada internacional pel moviment “Fridays for Future”, en el context de la lluita dels joves pel seu futur, en relació a les conseqüències derivades del canvi climàtic.

Us comuniquem que l’alumnat de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat ha decidit majoritàriament sumar-se a la convocatòria, i exercir el dret a la no-assistència col·lectiva a classe que preveu la normativa vigent. L’alumnat de 2n de Batxillerat, globalment, no ha manifestat un recolzament majoritari a la convocatòria, malgrat sí que ho han fet alguns grups individualment.

Us recordem que les famílies de l’alumnat menor d’edat heu de lliurar al tutor/tutora l’autorització/justificació el dijous 26 de setembre si és possible.

Per a l’alumnat que ha optat per romandre a l’Institut, l’horari escolar funcionarà amb normalitat.

Atentament,

Ignacio García de la Barrera
Director

Barcelona, 25 de setembre de 2019

Comments are closed.