Programa Grumet èxit

Som un grup d’alumnes de 3r d’ ESO que participem en el programa GRUMET ÈXIT: Aprendre a través de la navegació tradicional a vela.
En aquest taller treballem competències del currículum escolar, ens apropem al sector professional i adquirim valors de la navegació com la curiositat, l’autoestima, el treball en equip o assumir responsabilitats personals i de grup, etc.
Estem aprenent a …hissar veles, identificar les parts del vaixell, interpretar el litoral mentre es navega, participar de la vida a bord, investigar l’estat ambiental del mar i conèixer els oficis mariners.
La teoria la complementem amb una sessió llarga de navegació el dia 19 de novembre, amb la tripulació que ens acompanya, ensenya i ajuda en aquesta aventura.
Us convidem a veure les fotos en el següent enllaç!

Comments are closed.