Matrícula Cicles Formatius Grau Mitjà

El proper dia 1 de setembre i i fins al 7 de setembre iniciem el procés de matrícula per als alumnes preinscrits amb plaça assignada.

Enguany, donada la nova normalitat, la farem telemàtica, és a dir, tota la documentació s’haurà d’enviar per correu electrònic a l’adreça matriculaCCFF@inspedralbes.cat . Podeu fer arribar la documentació a partir d’aquesta publicació, així la podrem revisar i si hi ha quelcom us escrivim.

Si és el cas que necessiteu venir de manera presencial, cal que sol·liciteu cita prèvia.

Cal llegir primer de tot la carta on us expliquem el pagament, la documentació a lliurar i l’enviament de la documentació. Cal omplir la fitxa de matrícula amb les vostres dades, senyalar els punts de la declaració responsable, imprimir, signar i finalment escanejar el document. No cal que enganxeu la fotografia a l’inici de la fitxa i tampoc cal lliurar-la. Teniu també la carta de compromís educatiu que cal signar, per tant caldrà imprimir-la i un cop signada, escanejar-la.

Eviteu fer fotografies dels documents i utilitzeu un programari d’escaneig. Necessitem que els documents siguin molt clars per després a oficines passar tota la informació a les aplicacions. A l’hora d’enviar el missatge respecteu l’assumpte del missatge indicat a la carta.

A més trobareu també la informació de l’AFA.

Al continuació trobareu tota la documentació:

Carta explicativa

Fitxa matrícula

Carta compromís educatiu

AFA

Comments are closed.