El proper dia 1 de setembre i  fins al 7 de setembre iniciem el procés de matrícula per als alumnes preinscrits amb plaça assignada.

Enguany, donada la nova normalitat, la farem telemàtica, és a dir, tota la documentació s’haurà d’enviar per correu electrònic a l’adreça matriculaPFI@inspedralbes.cat .

Si és el cas que necessiteu venir de manera presencial, cal que sol·liciteu cita prèvia.

Cal llegir primer de tot la carta on us expliquem el pagament, la documentació a lliurar i l’enviament de la documentació. Cal omplir la fitxa de matrícula amb les vostres dades, senyalar els punts de la declaració responsable, imprimir, signar i finalment escanejar el document. No cal que enganxeu la fotografia a l’inici de la fitxa i tampoc cal lliurar-la. Teniu també la carta de compromís educatiu que cal signar, per tant caldrà imprimir-la i un cop signada, escanejar-la.

Eviteu fer fotografies dels documents i utilitzeu un programari d’escaneig. Necessitem que els documents siguin molt clars per després a oficines passar tota la informació a les aplicacions. A l’hora d’enviar el missatge respecteu l’assumpte del missatge indicat a la carta.

A més trobareu també la informació de l’AFA.

Al continuació trobareu tota la documentació:

Carta explicativa

Fitxa matrícula

Carta compromís educatiu

AFA

 

Comments are closed.