Premis Mesures Innovació FP

El nostre departament d’informàtica ha estat un dels guanyadors del concurs, i se’ns ha concedit un ajut econòmic per al projecte Reinventem l’FCT en temps de COVID.

A la 10a edició del Pla de Mesures Innovació a l’FP s’han presentat un total de 68 projectes. 

La situació sanitària actual ens ha portat a reinventar la FCT per al cicle de grau mitjà de SMIX.
Es tracta d’una iniciativa innovadora que ha emergit arrel d’un canvi de context, en el qual la situació econòmica generada per la pandèmia, així com les restriccions sanitàries, han fet que les empreses siguin més reticents a incorporar alumnes en pràctiques.

Per tal d’adaptant-nos a aquest canvi, l’Institut Pedralbes i l’Institut Tecnològic de Barcelona (ITB) hem innovat en la forma de fer les pràctiques dels alumnes sense renunciar al beneficis formatius que aquestes aporten, dissenyant un projecte col·laboratiu amb alumnes d’ambós instituts perquè desenvolupin un projecte integrador. Aquest projecte engloba les competències del cicle i la participació en el mateix enriquirà les seves capacitats professionals, personals i socials. L’alumnat s’enfrontarà al disseny, implantació i seguiment d’un projecte informàtic que dona resposta a les necessitats d’una empresa simulada que permeti assolir el seu èxit empresarial en un entorn molt competitiu.

Més informació sobre el concurs, aquí.


Comments are closed.