Actuacions Homenatge Persones jubilades Curs 2019-2020

El passat 16 de març els alumnes de 2n de BATX d’Arts Escèniques, Música i Dansa van tenir el plaer de presentar i amenitzar amb diferents actuacions un acte d’homenatge a les persones que es van jubilar el passat curs 2019-2020 al servei públic d’educació.

L’acte, organitzat pel Consorci d’Educació de Barcelona, va comptar amb diferents intervencions, entre les quals podem destacar la del Conseller d’Educació en funcions, Josep Bargalló, i la de la Gerent del CEB, Mercè Massa.

De la mà de l’alumnat d’Arts Escèniques del nostre institut, ja sigui com a presentadors de l’acte com de protagonistes de les diferents actuacions, PAS, mestres, professorat, inspectores i inspectors van rebre un emotiu agraïment per haver dedicat la seva vida professional a l’educació.

Cliqueu a sobre de les imatges següents per veure una mostra de les actuacions dels nostres alumnes:

I si voleu veure tot l’acte d’homenatge, cliqueu en la següent imatge:

Un fort aplaudiment per a totes i tots!


 

Comments are closed.