Participació en el Campionat Catskills Ciberseguretat

L’alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau superior Administració de sistemes informàtics en xarxa (ASIX), especialitat Ciberseguretat, ja ha començat amb els entrenaments per al Campionat d’FP de Catalunya de ciberseguretat, CatSkills54.

L’edició de l’any passat 2020 es va haver de posposar degut a la situació sanitària i tindrà finalment lloc durant els mesos d’abril, maig i juny del 2021. Aquest és el primer any que l’Institut Pedralbes participa en aquesta competició i, amb la finalitat d’aprendre, hi cooperen quatre dels nostres alumnes.

Per tal que tothom qui vulgui pugui assistir/veure virtualment el concurs i gaudir de l’experiència en temps real, la competició es retransmetrà via streaming el dilluns dia 14/06/21, a partir de les 09:00h i fins a les 17:30h.

Més informació sobre el Campionat Catskills.


 

Comments are closed.