Realitzades les portes obertes de Batxillerat 2021

Aquest passat dimecres 21 d’abril, a les 18h, es va dur a terme la segona de les sessions de portes obertes del nostre institut, concretament la corresponent als estudis de Batxillerat, que s’ha fet en modalitat virtual en directe tal com havia estat anunciat.

Un cop més, la valoració que fem és molt positiva, ja que hem pogut respondre a l’interès de tots els assistents que ens han seguit i les consultes que ens han fet arribar via xat han estat contestades per Núria Vallduriola, directora i Isabel Cabot, cap d’estudis de Batxillerat.

Clicant sobre la imatge següent podreu accedir a (1) l’enregistrament d’aquesta sessió, (2) la visita virtual de les instal·lacions del centre, i (3) informació sobre les altres dues sessions de portes obertes: la d’ESO que ja es va fer, i de Cicles formatius i PFI, que té lloc el 28 d’abril.

Per últim, ens dirigim a tots els assistents d’aquesta sessió per agrair-vos la vostra visita i l’interès que heu mostrat cap al nostre institut, que esperem que sigui aviat també el vostre.


Comments are closed.