Realitzades les portes obertes de PFI i Cicles formatius 2021

Aquest passat dimecres 28 d’abril, a les 18h, es va dur a terme la tercera i última de les sessions de portes obertes del nostre institut, la corresponent als estudis de Cicles formatius i del PFI d’Auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics. Com totes les anteriors, aquesta també s’ha fet en modalitat virtual en directe.

S’han atès moltes consultes que els assistents ens han fet arribar via xat, la qual cosa valorem molt positivament, ja que és una mostra de l’interès cap a la nostra oferta en formació professional, que aquest cop ha estat presentada per Núria Vallduriola, directora i Juanjo López, cap d’estudis d’FP.

Clicant sobre la imatge següent podreu accedir a (1) l’enregistrament d’aquesta sessió d’FP, (2) la visita virtual de les instal·lacions del centre, i (3) informació sobre les altres dues sessions de portes obertes ja realitzades: estudis d’ESO i estudis de Batxillerat.

Per últim, ens dirigim a tots els assistents d’aquesta sessió per agrair-vos el vostre interès cap a la nostra oferta de formació professional, i cap al nostre centre que esperem que sigui aviat també el vostre.


Comments are closed.