Premiats als Jocs Florals de Les Corts

Els nostres alumnes Marina Folch (2n BATX A) i Albert Folch (2n BATX C) han guanyat cadascú un dels premis atorgats durant la 35ena convocatòria dels Jocs Florals Escolars del Districte de Les Corts.

Els Jocs Florals Escolars de Les Corts és un certamen organitzat pel Districte de Les Corts que té per objectiu estimular l’expressió escrita dels alumnes aprofitant una tradició cultural ben arrelada a Catalunya.

Any rere any hi participen gairebé tots els centres educatius del districte, de totes les etapes educatives, des de l’educació infantil fins als batxillerats, cicles formatius, i escoles de formació d’adults.

El passat 18 de maig va tenir lloc el certamen d’aquest curs 2020-2021, en què les obres dels germans Folch han estat premiades. Ara participaran en els Jocs Florals Escolars de Barcelona, acte que tindrà lloc l’1 de juny al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Enhorabona, Marina i Albert, pels vostres treballs i premis aconseguits; i molta sort per a la propera fase.

Cliqueu en la imatge següent per veure el vídeo de l’acte: (a partir del minut 48:31, categories de Primària, Secundària i Batxillerat)

Les obres premiades han estat…

Marina Folch (2n BATX A)
Mirall de l’ànima
Albert Folch (2n BATX C)
Dos cecs d’amor consumista i un àngel platònic

Comments are closed.