Graduacions de 2n BATX i 4t ESO

Una graduació diferent, “emmascarada” i entranyable, que mai no oblidarem

Encara que sempre s’ha dit que el més important no és el destí, sinó gaudir del viatge, no hi ha dubte que l’assoliment de l’objectiu de la graduació de l’alumnat, amb la complexitat d’un any com aquest, és un dels moments més gratificants que no ha fet més que multiplicar per mil la nostra satisfacció d’un feliç final de curs.

Immersos en una mena d’espiral, combinant  activitats didàctiques amb estones de dubtes i també de por, hem anat avançant entre períodes de confinament i reorganitzacions de grups amb la força i determinació d’aquells que persegueixen un objectiu comú. I és ara, quan mirem enrere, que ens adonem de la valentia i la tenacitat que ens han permès arribar sense defallir a bon port, entregant-nos a una tasca tan valuosa com gairebé titànica: la d’educar una nova promoció amb totes les garanties, preservant sempre la seva salut.

Però no dubteu mai que el mèrit és vostre, estimats alumnes, perquè tot i les circumstàncies adverses, el distanciament, les mascaretes i les diferents modalitats d’ensenyament-aprenentatge: presencial i telemàtica, heu sabut sortejar les dificultats fins aconseguir la vostra fita, que us permetrà encetar nous projectes amb l’aprenentatge assolit d’una intensa experiència viscuda i la més gran de les il·lusions.

Moltes Felicitats a totes i tots!


Per veure els actes de graduació, cliqueu en els enllaços següents, segons sigui el grup:


Comments are closed.