Preinscripció CF. Tercera fase d’admissió 2021-2022

Del 8 al 10 de setembre, ambdós inclosos, s’obre el període de preinscipció de TERCERA fase d’admissió (extraordinària) per cobrir vacants en aquest centre al cicle formatiu de grau mitjà Sistemes microinformàtics i xarxes (SMIX).

El nombre de vacants per a aquesta tercera fase és de 8 places en el torn de matí, en l’esmentat cicle formatiu de grau mitjà.

Per a la preinscripció, heu d’enviar en el termini establert la següent documentació a l’adreça de correu electrònic matriculaccff@inspedralbes.cat

A data de 17/09/2021 ja s’han cobert les 8 places vacants, i s’ha generat una llista d’espera ordenada, i es trucarà als sol·licitants quan s’alliberi alguna plaça.

L’alumnat procedent de l’ESO ha de presentar la certificació de la qualificació mitjana dels estudis (de 1r a 4rt de l’ESO). En qualsevol altre cas, s’haurà de presentar la documentació adient que acrediti l’accés als estudis de CF de grau mitjà (certificat de superació de la prova d’accés als cicles formatius, etc.)


Comments are closed.