L’alumnat de 1r Batxillerat internacional al Teatre Tantarantana

Divendres 15 d’octubre, l’alumnat del grup de 1r de Batxillerat internacional va anar al teatre Tantarantana a veure la representació de l’obra Te deix, amor, la mar com a penyora, basada en el conjunt de relats homònim de Carme Riera. Després de la representació la companyia va oferir un col·loqui amb l’alumnat, la qual cosa va afavorir un enriquidor intercanvi d’impressions sobre l’adaptació i interpretació de l’obra.

L’obra Te deix, amor, la mar com a penyora és una de les lectures prescriptives per a aquest curs, i l’institut no ha volgut deixar passar l’ocasió d’anar a veure l’adaptació per al teatre que s’ha fet enguany d’aquest conjunt de relats de Carme Riera.

Tant l’alumnat com el professorat assistent vam sortir molt satisfets de l’experiència. L’obra ens va encantar, per la posada en escena, la interpretació, l’adaptació de l’obra, etc. I valorem molt especialment l’oportunitat que vam tenir de participar, en acabar l’obra, en un enriquidor col·loqui amb la directora i actrius de la companyia Les Fugitives. Moltes gràcies!

Companyia Les Fugitives. D’esquerra a dreta,  Maria Ten (direcció), Rafaela Rivas (interpretació), Gina Clotet (interpretació), Judith Corona (guió i interpretació) i Clara Gorrias (teclat i veu)

Comments are closed.