Foment de l’emprenedoria als cicles formatius

El passat dia 15 d’octubre de 2021 ens va visitar a l’Institut Pedralbes l’empresari Álvaro Rocabayera, director general de MSS Language Solutions. Emprenedor amb una àmplia experiència dins del sector informàtic, el Sr. Rocabayera va participar en una activitat per al foment de l’emprenedoria, juntament amb alumnes dels grups següents:

  • 2n A del CFGM.Sistemes microinformàtics i xarxes (SMIX)
  • 2n del CFGS.Desenvolupament d’aplicacions web (DAW)
  • 2n A del CFGS.Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma (DAM)

Aquesta experiència va permetre als alumnes conversar amb un empresari i reflexionar sobre la seva motivació i el seu dia a dia professional; i forma part de les activitats que organitza la Fundació FemCat, fundació privada d’empresaris i empresàries que treballa des del 2004 en l’elaboració de propostes i iniciatives que contribueixin a la millora de la capacitat emprenedora i d’innovació de Catalunya, i la faci per tant més competitiva, cohesionada socialment i oberta al món.

Agraïm al Sr. Rocabayera i a la Fundació FemCat la seva disponibilitat perquè aquesta activitat hagi estat possible.


Comments are closed.