Projecte #CoachExit – PFI (sessió 2)

Aquest curs 2021-2022 l’Institut Pedralbes s’incorpora al projecte #coachExit, iniciativa de voluntariat coorporatiu de la Fundació Èxit, amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat dels joves que provenen d’una experiència de fracàs escolar.

En aquest projecte, l’institut participa amb l’alumnat i professorat del nostre Programa de formació i inserció (PFI) Auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics. En diferents sessions es pretén millorar la motivació d’aquest alumnat, des de la realitat de l’empresa, mitjançant l’acompanyament (coaching i mentoring) per part de treballadors d’aquestes empreses.

Sessió 1. Presa de contacte


[5 de novembre] El jove ha tingut l’ocasió de conèixer el seu coach, de manera que han pogut establir les bases de la seva relació i parlar sobre com funcionaran les següents sessions.

Aquesta primera trobada va ser en modalitat presencial al propi institut.


Sessió 2. Presentació de l’empresa


[12 de novembre] El coach explica al jove a què es dedica l’empresa on treballa, com funciona el seu departament i quina és la seva funció en ell, i quins són els altres departaments existents i com es relaciona amb ells.

En alguns casos aquesta sessió s’ha fet en modalitat presencial i en altres en modalitat telemàtica.


#coachExit farà que els joves coneguin el funcionament d’una empresa, descobreixin la seva vocació i valorin la formació com a mitjà per fer-la realitat. En definitiva, millorar la seva motivació.

Encoratgem tots els participants a aprofitar aquesta bona experiència i els desitgem molts èxits.

Comments are closed.