Viatge de 2n d’ESO a Abioncillo de Calatañazor (2n torn)

La segona meitat de l’alumnat de 2n d’ESO ja ha tornat de les colònies a Abioncillo de Calatañazor (Sòria). Aquest ha estat el segon dels dos torns en què s’ha organitzat aquest viatge. El primer torn va ser del 8 al 12 de novembre i el segon, del 15 al 19 del mateix mes.

Aquesta sortida ha contribuït decididament al desenvolupament integral de l’alumnat de 2n d’ESO, tant a nivell acadèmic com personal i social. Enmig d’un entorn natural, els diferents grups classe es cohesionen alhora que treballen continguts curriculars de diferents matèries, sent les principals la llengua castellana i les ciències socials.

La Laguna Negra (Sòria)

Les activitats que es duen a terme en aquesta estada comprenen visites a diversos llocs d’interès com el Parc Natural del Cañón del río Lobos, el poble i savinar de Calatañazor, la ruta dels poetes a Sòria, l’art romànic, prehistòria… i tallers que es realitzen al mateix poble on s’allotgen (ceràmica, astronomia, revista…).

Monasterio de San Juan de Duero (Sòria)

En total, 140 alumnes han participat en aquesta estada, i sempre amb monitors experts en destí i amb professorat acompanyant en tot moment, a qui un cop més agraïm molt especialment la seva disponibilitat i dedicació.

Fotografies del primer torn (del 8 al 12 de novembre)

Fotografies del segon torn (del 15 al 19 de novembre)

SUBSCRIU-T’HI

Twitter: @INSPedralbes Instagram: inspedralbes

Comments are closed.