25N-Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones 2021

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que es celebra el dia 25 de novembre, els i les alumnes de 2n curs de CFGS.Animacions 3D, jocs i entorns interactius del nostre institut han volgut participar activament amb la creació de diferents animacions (GIF, AVI…). L’alumnat s’ha centrat en la violència digital.

La violència digital consisteix en tots els actes de violència masclista i misogínia en línia comesos, instigats, amplificats o agreujats, en part o totalment, amb l’ús de tecnologies de la informació i de la comunicació, plataformes de xarxes socials, webs o fòrums, correu electrònic i sistemes de missatgeria instantània i altres mitjans semblants que afectin la dignitat i els drets de les dones. Aquests actes causen danys psicològics i, fins i tot, físics; reforcen estereotips masclistes; danyen la dignitat i la reputació; atempten contra la privacitat i la llibertat d’obrar de la dona; li causen pèrdues econòmiques, i obstaculitzen la seva participació política i la seva llibertat d’expressió. [+info: Manifest 25N]

Tot seguit, alguns dels treballs realitzats (cliqueu-hi):

© Alba Callejas & Javier Jiménez

© Leo Torrico & Noel González
© Marc Muñoz & Dani Corres

© Àlex Ordóñez

© Gerard Mateos & Xavi García

© Arnau Piera & Esteve Pitarch

Moltíssimes gràcies i felicitats per les vostres creacions!!!


Comments are closed.