Els dies 25, 26 i 27 d’octubre els següents alumnes del nostre centre van participar en el Hackathon CENTRINNO School:

  • Adrián Rodríguez , Roger Mogas, Martí del Moral i Pablo Ruiz, de 1r curs de CFGS.Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma perfil videojocs (DAMVi)
  • Eric Pont , Miquel Moreno i Jordà Brell, de 2n curs del grup A2 de CFGM.Sistemes microinformàtics i xarxes (SMIX)

El Hackathon CENTRINNO School és un esdeveniment organitzat per Fab Lab Barcelona juntament amb Catalunya FP (Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya), en el marc del projecte europeu CENTRINNO.

Té com a objectiu cercar i investigar models de transformació urbana inclusius, innovadors i circulars dintre del barri del Poblenou. És doncs una experiència única i innovadora on 12 equips de diferents famílies professionals i centres educatius de la província de Barcelona donen resposta a un repte.

Els i les estudiants de formació professional van ser els principals protagonistes per portar endavant aquest projecte. La participació es va realitzar conjuntament amb representants de les empreses i organitzacions del barri del Poblenou amb l’objectiu de connectar les necessitats i les problemàtiques locals.

L’alumnat va posar a prova el seu talent i va poder gaudir de noves eines de cocreació a partir de la metodologia Design Thinking, per arribar a una solució i donar resposta a reptes sostenibles, socials i tecnològics, i així poder desenvolupar les idees en prototips reals.


Comments are closed.