L’alumnat d’SMIX i ASIX Ciberseguretat, al Jump2Digital

Els grups de 2n d’SMIX B (tarda) i 1r d’ASIX Ciberseguretat van visitar l’esdeveniment Jump2Digital que va tenir lloc el passat divendres 10 de desembre a l’edifici Llotja de Mar.

L’alumnat va tenir l’oportunitat de conèixer les noves professions emergents del sector digital en aquest esdeveniment organitzat per Barcelona Digital Talent, institució que promou la competitivitat del mercat i posicionar Barcelona com a capital del talent digital.

Diverses empreses van participar i l’alumnat va poder assistir a ponències i fer networking, coneixent de primera mà la seva activitat i als seus professionals. En una d’aquestes ponències, Rosa Martínez, gerent del Centre d’Intel·ligència Artificial de Caixabank, va presentar com la innovació i la recerca en el camp de la intel·ligència artificial han millorat l’experìencia d’usuari en les aplicacions de Caixabank.

Rosa Martínez, gerent del grup de recerca d’intel·ligència artificial a Caixabank

La última ponència va estar protagonitzada pel mediàtic Chema Alonso, CDO del grup Telefónica i reconegut hacker amb molts anys d’experiència en Ciberseguretat. Va explicar els seus orígens com a hacker, treballant amb bases de dades, cercant vulnerabilitats en sistemes d’informació i aplicacions.

Chema Alonso, responsable de Ciberseguretat del Grup Telefónica

A final de la jornada l’alumnat va aprendre a gaudir de la tecnologia portant-la a l’extrem i seguint la filosofia de Chema Alonso, qui va recomanar la passió, la curiositat i les ganes de fer coses úniques i noves, com a fórmula d’èxit per a qualsevol professional del camp de la ciberseguretat.


Comments are closed.