Les Jornades de Portes Obertes de l’Institut Pedralbes tenen la finalitat de donar a conèixer la nostra proposta pedagògica, el projecte educatiu i mostrar les instal·lacions. A l’apartat ESTUDIS del lloc web del centre hi ha informació detallada de cadascuna de les etapes educatives que impartim (ESO, Batxillerat, Batxillerat Internacional, Cicles Formatius de Grau Mig i Superior, i PFI)

Davant la situació actual, la presentació de les diferents etapes educatives es farà a través d’una xerrada online pel canal de YouTube de l’Institut acompanyada d’una visita presencial al centre amb cita prèvia.  En canvi, la sessió del dia 2 de maig (Cicles formatius de grau mitjà i de grau superior) es farà de manera presencial.

Per a més informació (data, horari, etc.) sobre les Portes Obertes, cliqueu a continuació sobre la sessió que us interessa:


Comments are closed.