Malgrat totes les dificultats que comporta la sisena onada de la pandèmia, alguns alumnes de l’institut no han volgut perdre’s l’oportunitat de disfressar-se i participar de la disbauxa pròpia d’aquestes dates. D’aquesta manera espontània, alumnes d’ESO, de Batxillerat, de cicles formatius i de PFI han volgut mantenir la tradició del Carnestoltes.

En aquest context, l’alumnat de 1r d’ESO ha participat d’una posada en comú de les coreografies que han estat treballant a la matèria d’Educació Física, la qual cosa ha servit alhora per mostrar la feina feta i per fer una mica de festa.

I també aprofitant aquesta ocasió, els alumnes del cicle formatiu de grau superior de Animacions 3D, jocs i entorns interactius han preparat un banner i un logo per al Carnestoltes.

Cliqueu sobre la imatge
Cliqueu sobre la imatge

Comments are closed.