El dijous 17 de febrer dos alumnes de 2n curs de CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW) del nostre institut, Víctor Moreno i Sandra Ortiz, van tenir l’oportunitat d’assistir a l’e-Challenge, una jornada i concurs d’innovació en què els 60 millors alumnes de Formació Profesional de tota la península cerquen solucions a reptes reals.

Les empreses participants presentaven un repte i l’alumnat treballava en equips on havia d’elaborar una solució, i fer un speech acompanyat d’una presentació digital. Tot aquest procés va ser molt interactiu, potenciant la col laboració entre els 6 membres de l’equip per a arribar a treballar en una idea en comú mitjançant l’eina digital Miro.

La jornada va ser molt intensa, va començar a les 8:30 del matí i va acabar a les 19:00 de la tarda. La Sandra Ortiz i el Víctor Moreno van ser els portaveus dels seus respectius equips fent speech final davant d’un tribunal i dels representants de les marques participants a l’esdeveniment. Tant el Víctor com la Sandra van gaudir d’aquesta experiència que els va permetre treballar en equip, fer ús de la creativitat i del pensament lateral per tal de solucionar problemes reals del món actual.

La semifinal es pot veure clicant en aquest ENLLAÇ.

[Autors d’aquesta notícia: Sandra Ortiz i . Moltes gràcies per la vostra col·laboració]
Comments are closed.