Mariona Canyelles (4t ESO E), finalista de l’Olimpíada de Filosofia. Felicitats, Mariona!

El dissabte 19 de febrer va tenir lloc a la sala teatre del CCCB la final catalana de l’Olimpíada de Filosofia, en la qual els finalistes seleccionats presentaven els seus treballs i responien a les preguntes d’un tribunal format per la cap de mediació del CCCB, professors de filosofia de la UB i la UAB, i els cyborgs Neil Harbisson i Pol Lombarte.

La Mariona Canyelles va ser una de les tres finalistes en la modalitat de dilema ètic. Finalment va quedar segona. Moltes felicitats per la feina feta! 

Després de la final, vam poder gaudir d’una xerrada en la qual Harbisson i Lombarte ens van explicar el seu ideari cyborg i les seves experiències. Neil Harbisson porta una antena instal·lada al crani que li permet percebre a través de vibracions una gran gamma de colors, inclosos infrarojos i ultraviolats. El Pol Lombarte té un aparell que li permet exterioritzar els batecs del cor.  Al final de la seva conferència van accedir amablement a fer-se una fotografia amb nosaltres.

Les nostres alumnes amb els cyborgs Neil Harbisson i Pol Lombarte

Per a més informació sobre altres modalitats de l’Olimpíada de Filosofia de Catalunya i els seus guanyadors/es, cliqueu en aquest ENLLAÇ.


Comments are closed.