Saint George’s Day Contest 2022, per a alumnes d’FP

Com cada any, amb l’aportació econòmica de l’AFA, l’Institut Pedralbes presenta una nova edició del concurs Saint George’s Day, destinat a alumnes de formació professional, tant de cicles formatius com de PFI.

Aquesta activitat pretén ser una bona oportunitat per combinar, d’una manera divertida, l’ús de la llengua anglesa i les tecnologies de la informació i la comunicació, per tal de millorar les competències lingüístiques en llengua anglesa i practicar competències pròpies de les famílies professionals d’Informàtica, i d’Imatge i So.

Per conèixer en què consisteix aquest concurs, cliqueu en la imatge següent, corresponent al pòster d’aquesta edició i que inclou una il·lustració que ha fet la nostra companya del departament d’Informàtica, Maribel Madueño, expressament per a aquesta edició.


Comments are closed.