Obra de teatre “Acaba’t la sopa” – 1r Batxillerat d’Arts escèniques, música i dansa

L’alumnat de 1r de Batxillerat d’Arts escèniques, música i dansa va assistir el passat 25 de març a l’obra de teatre Acaba’t la sopa, al CaixaForum, una obra teatral amb música en viu.

La Muriel, com a molts nens i nenes, li costa acabar-se la sopa, tota sola i avorrida a la cuina. Però…no està del tot sola: la imaginació li fa companyia! Melodies i ritmes apareixeran inesperadament dels llocs més sorprenents i transformaran la cuina en un espai sonor que ens descobrirà un munt de sons i músiques. Si voleu saber si s’acaba la sopa o no… Obriu bé les orelles i la imaginació!

Aquesta sortida ha estat organitzada pel Departament d’Expressió/Seminari de Música de l’institut, amb l’objectiu de comprendre què significa un espectacle teatral amb música en viu, així com el seu funcionament: actors, intèrprets, directors, tècnics, regidors…


Comments are closed.