Alumnat dels cicles de DAM i DAW participa en l’FP Challenge

El passat dia 7 d’abril, cinc alumnes de 1r del CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM) i del CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW) vam participar a l’FP Challenge (una jornada d’innovació on els alumnes d’FP cocreen solucions a reptes reals d’empreses). Aquesta participació s’ha dut a terme en el marc de la xarxa EmprènFP i més concretament des del mòdul d’Empresa i iniciativa emprenedora (EIE), i s’ha celebrat al Disseny HUB de Barcelona

En arribar, ens van dirigir a l’auditori on el presentador de l’event va anunciar el repte, proposat per Martín Habiague, director i fundador de l’empresa de Mescladís, una entitat sense ànim de lucre que té la voluntat i determinació de contribuir a un horitzó de cohesió social a Barcelona.

Tot seguit vam anar a una sala on ens vam dividir per grups de treball formats per alumnat de diferents centres d’FP. Durant cinc hores vam treballar sobre el repte proposat planificant com millorar Mescladís.

Acabat el temps de treball vam tornar a l’auditori i el representant de cada grup va exposar la solució aportada. Mentre els jutges valoraven i decidien qui era l’equip guanyador el mateix Martin Habiague va fer una xerrada sobre la seva experiència com emprenedor social.

Ens ho vam passar molt bé i vam conèixer molta gent nova. Ens ha agradat molt aquesta experiència que ens ha fet treballar en equip i fer ús de la nostra creativitat.

[Autora d’aquesta notícia: Asmae Charroud . Moltes gràcies per la teva col·laboració]


Comments are closed.