Per celebrar la Diada de Sant Jordi d’aquest any 2022, un cop més els diferents departaments didàctics, comissions i coordinacions pedagògiques de l’institut, amb l’aportació econòmica de l’AFA, organitzen activitats perquè tant l’alumnat, professorat com PAS hi puguin participar. Tot seguit trobareu algunes d’aquestes iniciatives. Participeu-hi!!

Per assegurar que les diferents activitats de la Diada de Sant Jordi es duen a terme amb totes les garanties de qualitat i seguretat, s’han establert les següents mesures organitzatives:

 • Tots els grups de l’ESO i la postobligatòria baixaran en torns al pati de gespa artificial del costat Ausiàs. Cada grup romandrà en aquest espai durant una hora i podran comprar la rosa, intercanviar llibres i veure les actuacions i activitats fetes pel Batxillerat escènic. A més a més durant aquesta hora es donaran els premis dels diferents concursos realitzats. Els torns els farem de la següent manera:
  • 1r d’ESO: de 9 a 10 matí
  • 2n d’ESO: de 10 a 11 matí
  • 3r d’ESO: de 11:30 a 12:30 matí
  • 4t d’ESO: de 12:30 a 13:30 matí
  • Postobligatòria: de 13:30 a 14:30 matí (voluntari)
 • Per anar al camp de gespa el recorregut es realitzarà sortint per la porta principal i baixant per les escales exteriors per a no interrompre les activitats de la matèria d’Educació Física. El retorn a les aules serà pel mateix itinerari.
 • Durant la jornada es donaran els premis de narrativa i poesia organitzats pels departaments de llengües, premis de la segona edició del concurs de fotografia en blanc i negre «llegir és sexi» i els premis organitzats pel departament de visual i plàstica i música, “concurs plàstic”.
 • Durant l’hora del pati no es podrà fer servir el camp de gespa, per tant els grups de 3r d’ESO compartiran l’espai amb els de 4t d’ESO.

Tota aquesta informació s’ha fet arribar a l’alumnat del centre. L’escrit es pot descarregar també clicant en la imatge següent:


Comments are closed.