ProgramaMe 2022 – Alumnes de DAM i DAW

El passat 28 d’abril, l’Institut Pedralbes va prendre part en la final telemàtica del concurs ProgramaMe 2022 amb la participació de dos equips: Tenarse i Las Divinas, format respectivament per alumnes de 1r dels cicles formatius de grau superior de Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma (1r DAM A), i de 1r de Desenvolupament d’aplicacions web (1r DAW).

Tots dos equips van fer un paper molt digne i ens vam quedar a les portes d’aconseguir alguna de les medalles en joc. Van ser tres hores de concurs on van aprendre molt, van experimentar la pressió del temps i, sobretot, van gaudir una bona estona.

Aquesta participació ha estat possible gràcies al coordinador d’innovació del nostre centre i a tot els companys i companyes que hi han treballat. A tots ells els agraïm la seva tasca. L’any vinent esperem recuperar el format presencial i, amb més experiència, segur que ho farem molt millor.


Comments are closed.