Taller Soft skills per a l’emprenedoria – REVOLUDICA, amb l’alumnat d’Animacions 3D

Enmarcat en les activitats de l’aula d’emprenedoria, el passat 20 d’abril, Revoludica va dinamitzar una sessió de jocs de taula per a alumnat del CFGS.Animacions 3D, jocs i entorns interactius (A3D), per treballar habilitats que els seran útils per emprendre. Aquesta és una acció finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i per la Unió Europea – Next Generation EU.

En el taller es buscava millorar l’autoconeixement de l’alumnat, potenciar habilitats clau per emprendre i millorar les habilitats de reflexió. Va ser una sessió pràctica i vivencial adaptada a les característiques del grup d’A3D.

Revoludica va fer preparació prèvia amb els grups per valorar quin nivell d’autoconeixement del grup i valorar, amb l’equip docent del cicle, quines habilitats eren més interessat treballar. Amb aquesta informació es va fer una selecció de jocs personalitzada. Durant la sessió tots dos grups van jugar a diversos jocs de taula posant en pràctica les seves habilitats personals. Per concloure la sessió, les formadores van aportar feedback sobre la sessió, proposant àrees de millora personal.

Revoludica treballa amb el poder del joc com a eina transformadora. En el joc, com a artifici cultural, tot té una intenció i unes conseqüències. Jugant podem perpetuar desigualtats o crear realitats més justes. A partir del joc qüestionem la realitat per reinventar-la i procurar un impacte positiu en les persones, convertides en protagonistes de les seves pròpies partides. 

El taller es va dissenyar especificament per al grup de grau superior de l’Institut Pedralbes i es centrava en treballar les habilitats personals per al foment de l’emprenedoria.


Comments are closed.