Cellnex – Masterclass d’orientació al PFI d’Informàtica

El 10 de maig, l’alumnat del PFI.Auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics va participar en la masterclass d’orientació professional a càrrec de treballadors de l’empresa Cellnex.

Inclosa dins de les activitats del Departament d’Informàtica/PFI, aquesta activitat ha estat organitzada conjuntament per la Fundació EXIT i United Way España, i té per objectiu orientar i motivar a joves en situació de vulnerabilitat, perquè continuïn amb la seva formació en la línia de la seva vocació i perspectives de futur en el mercat laboral.

Es pretén apropar la realitat de l’empresa Cellnex a aquests joves donant-los a conèixer un sector amb alta demanda d’ocupació, mitjançant una activitat on es presenta l’empresa en general i les persones que hi treballen, que els expliquen històries reals on també se’ls parla d’èxits i dificultats.


Comments are closed.