El dimecres dia 11 de maig de 18h a 20h es va celebrar la primera edició de la Fira d’Orientació a l’Institut Pedralbes (FOP), organitzada conjuntament per l’AFA i l’Institut Pedralbes.

Al llarg de la tarda, un gran nombre d’alumnes tant de 4t d’ESO com de Batxillerat i Cicles formatius de grau mitjà, alguns acompanyats de les seves families, van venir a passar la tarda assistint a diverses ponències relacionades amb els seus interessos. Tant ex-alumnes de l’institut com familiars i amics de diferents branques professionals van parlar de les seves experiències acadèmiques i laborals, per orientar així a tots els qui hi van assistir. 

Aquest esdeveniment va ser una molt bona oportunitat per resoldre dubtes a través del contacte amb professionals de diferents disciplines, que van donar a conèixer de primera mà com són les seves feines.

En sortir, els participants van realitzar una valoració de la qual tenim l’orgull de dir que va ser molt positiva.

Aquesta ha estat la nostra primera fira. Us esperem a tots i a totes l’any vinent! 

Clica-hi per descarregar Pòster


Comments are closed.