Speed Job Dating a l’Institut Pedralbes

El passat 3 de maig els alumnes de 2n curs del CF de grau mitjà de Sistemes microinformàtics i xarxes (SMX) Ferran López, Miquel Barceló, Iván Pardo, Jordà Brell i Fernando Segovia vam realitzar una activitat amb alumnes de l’Institut Joan Brossa del CF de grau mitjà d’Activitats Comercials consistent en un speed job dating.

Aquesta és una de les experiències que s’han proposat des de la Xarxa OrientaFP en què participa el nostre centre.

Es tracta de realitzar entrevistes de treball, de durada molt breu, on els alumnes s’han de presentar com la millor opció per a l’empresariat, gestionant bé el temps i mostrant el seu interès, proposta de valor i competències.

Cada alumne/a ha realitzat dos rols, el de candidat i el d’entrevistador, practicant així els diferents punts de vista de l’entrevista de treball.

L’activitat es va dur a terme a la sala Open Space de l’Institut Pedralbes. Les professores encarregades de l’activitat, Susana Cano i Encarna León, van fer parelles entre els dos instituts, seient cadascuna en una taula diferent per a realitzar les entrevistes.

Amb aquesta activitat l’alumnat ha pogut conèixer gent nova d’altres instituts i d’una altra família professional.  Gràcies a l’activitat, han pogut aprendre a practicar l’speed job dating per al seu futur laboral.

[Autor d’aquesta notícia: Jordà Brell, alumne de 2n SMX-A2. Moltes gràcies per la teva col·laboració]

Comments are closed.