Graduació Promoció Batxillerat 2020-2022

El passat 26 de maig vam tenir el plaer d’acomiadar la Promoció de Batxillerat 2020-2022 acompanyats per les famílies del nostre alumnat

Va ser un goig per a tots nosaltres poder retrobar-nos de nou i compartir plegats una jornada tan entranyable, que ens va permetre tornar a veure obertament, i sense mascaretes, els seus somriures d’alegria.

Diferents i emocionants parlaments i discursos de comiat van donar pas al lliurament oficial d’orles i diplomes d’excel·lència i matrícules d’honor. Però el més rellevant d’aquella vetllada va ser la satisfacció d’haver aconseguit plegats la nostra fita: acompanyar-los a tots i cadascun d’ells a assolir el mateix objectiu que els permetrà iniciar projectes de vida diferents. 

Entreu-hi per veure més fotos!!!

Felicitats a totes i tots!


Comments are closed.