L’Estratègia Digital de Centre (EDC) és un document que recull totes les accions que es realitzen al centre, i les que es realitzaran, per aconseguir la màxima competència digital de l’alumnat, del professorat i del centre educatiu.

Té com a referent el Pla d’educació digital de Catalunya (PEDC), on s’indica la necessitat d’assolir la fita d’una societat digitalment competent, fent èmfasi en l’equitat i tenint en compte l’evolució del context social i tecnològic.

El document de l’EDC és la referència del centre en l’àmbit de tecnologies digitals. Per aquest motiu, el document també recull la gestió diària de l’organització digital del centre. Es tracta d’un document viu on incorporarem totes les activitats que anem duent a terme al llarg dels cursos acadèmics. El document ha de recollir els aspectes digitals del centre.

Cliqueu-hi per veure document

Comments are closed.