Dijous 30 de juny vam celebrar l’últim claustre d’aquest curs 2021-2022. El va iniciar la nostra directora, Núria Vallduriola, amb un repàs de totes les coses bones i no tan bones que ens han portat aquests 10 mesos.

La directora ha fet un balanç molt positiu de com ha anat el curs, ha fet també un repàs de les activitats i projectes en què l’institut ha participat, sempre pensant en oferir la millor formació per al nostre alumnat.

Durant el claustre hi ha hagut moments molt emotius, com el reconeixement que s’ha fet als companys i companyes que s’han jubilat aquest curs després de tota una vida dedicada a l’ensenyament. I també com el reconeixement i agraïment als també companys i companyes que per diferents motius (destinacions a altres centres, inici de nous projectes, etc.) no continuaran amb nosaltres el curs que ve, però saben que sempre tindran les portes de l’institut obertes per a quan decideixin tornar.

Lluny queda ara el mes de setembre en què vam iniciar el curs, sense saber ben bé totes les dificultats que directa o indirectament ens portaria la pandèmia COVID-19. Una rere altra les hem anat afrontant, amb la dedicació, esforç i paciència de tota la comunitat educativa: l’alumnat, les famílies, el professorat, els companys i companyes de consergeria, secretaria, serveis de menjador i neteja, i totes les persones, empreses i entitats que han acceptat col·laborar amb nosaltres per fer realitat activitats en condicions tan adverses. No ha estat fàcil, però tots junts les hem superat.

Arribats a aquest final de curs, amb els encerts i també amb els errors, diem amb conveciment que estem molt contents de la feina feta per un equip de professionals que, assumint responsabilitats com a docents, tutors/es, les diferents coordinacions, caps de departament, equip directiu, etc., donen cada dia el millor de si mateixos per tirar endavant aquest centre, l’Institut Pedralbes, i que cada vegada més senten com a propi.

Som un centre jove en unes instal·lacions que no ho són tant, sabem que ens queda molt camí per endavant i l’hem de recórrer junts: amb la vocació i dedicació del nostre professorat, amb la il·lusió i ganes d’aprendre del nostre alumnat i, com no, amb la confiança i suport de cadascuna de les seves famílies.

Donem per tancat aquest curs 2021-2022, i comencem ja a treballar per a un millor 2022-2023.

A tota la comunitat educativa, moltíssimes gràcies!!


Comments are closed.