Us informem de com serà l’inici del curs 2022-2023

Benvolgudes famílies i estudiants,

El proper dimecres 7 de setembre iniciarem el curs acadèmic 2022-2023, un curs que comença, si no es produeix cap canvi, sense mesures excepcionals fruit de la pandèmia.

Amb l’objectiu de donar la benvinguda al nostre alumnat i que coneguin els seus tutors i tutores, nous companys i companyes, els protocols de seguretat encara vigents i familiaritzar-se amb les eines digitals necessàries, hem planificat les següents sessions de benvinguda per cursos. Per tant, els demanem que, en el cas dels estudiants de continuïtat, portin el seu dispositiu digital (tauleta, ChromeBook, ordinador portàtil…) aquest primer dia de curs. Per a aquells estudiants que no en tenen, aquest primer dia també ens servirà per a fer-ne la petició i posteriorment lliurament.

Aquest curs, seguint les indicacions del Departament de Salut, hem passat a la fase postaguda de la pandèmia i per tant seran mesures de prevenció les que seguirem com ara rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

Com ja saben, disposen de tota la informació de les activitats extraescolars que s’oferiran al curs 2022-2023, a la nostra pàgina web, així com a la pàgina de l’AFA.

Sessions de benvinguda per cursos (dimecres dia 7 de setembre):

CFGM, CFGS i PFI (Torn de matí)
A les 11:30 del matí, els estudiants s’adreçaran a la sala d’actes on es farà un breu acte de Benvinguda i posteriorment amb els seus tutors i tutores s’adreçaran a les aules respectives.

CFGM, CFGS i Curs d’especialització (Torn de tarda)
A les 16:30 de la tarda, els estudiants s’adreçaran a la sala d’actes on es farà un breu acte de Benvinguda i posteriorment amb els seus tutors i tutores s’adreçaran a les aules respectives.

Batxillerat
A les 9:00 del matí, els estudiants de primer de Batxillerat s’adreçaran a la sala d’actes on es farà un breu acte de Benvinguda i posteriorment amb els seus tutors i tutores s’adreçaran a les aules respectives. L’alumnat de segon de Batxillerat ha d’adreçar-se directament a la seva aula.

ESO
L’alumnat de l’ESO ha d’adreçar-se a les seves aules. Els alumnes de 1r i 2n d’ESO han de venir a les 9:00. Els estudiants de 3r i 4t d’ESO entraran a les 10:00.

Els primers dies de setembre, els tornarem a recordar com es produirà aquest primer dia de classe.

Fins aleshores només ens queda que desitjar-los un molt bon estiu i recordar-los que també es gaudeix molt aprenent.

Rebin una cordial salutació,

Equip Directiu de l’Institut Pedralbes


Comments are closed.