Colònies de 1r ESO – Projecte Coneguem-nos!

Un curs més, els alumnes de 1r d’ESO han pogut conèixer els seus nous companys i companyes. Durant els dies 14, 15 i 16 de setembre s’ha dut a terme el projecte Coneguem-nos!, que ha consistit en una colònies de convivència a Mas Badó.

Amb aquests dies de convivència s’han establert els primers vincles i coneixences entre els nous nois i noies, i també amb l’equip de tutores, coordinadora de nivell i orientadora.

L’institut dona molta importància a aquesta activitat, ja que afavoreix la integració dels alumnes, especialment necessària aquest primer curs de l’ESO, alhora que estimula el sentit de pertinença al que serà el seu institut durant almenys tota l’etapa de l’ESO.

Esperem que s’ho hagin passat molt bé. Ara toca descansar i començar les classes amb forces i il.lusió. Agraïm la participació de l’equip de tutores i la orientadora i coordinadora de nivell


Total Page Visits: 766
Comments are closed.